სადაზღვევო მომსახურება — ახალი პროდუქტის შექმნა - კაკაშვილი, ნატო (Business and Legislation, 2013)
სადაზღვევო კომპანიებში სადაზღვევო პროდუქტის შექმნა და დამუშავება დიდ რისკებთანაა დაკავშირებული. სადაზღვევო კომპანიები ხშირად მიმართავენ დანერგილი, აპრობირებული პროდუქტის მოდერნიზებას.